Ser kozi camembert w popiele (230 g) KozieŁawy Emilia i Krzysztof Witkowscy
32,00zł
Produkowany z mleka niepasteryzowanego ser, z porostem charakterystycznym białej pleśni. Delikatny, kremowy, maślany, wyraźnie wyczuwany grzybowy aromat i smak. W przekroju pod białą pleśnią posiada warstwę koloru czarnego na skutek nacierania skórki węglem aktywnym
Informacje dodatkowe
Dostawca | KozieŁawy Emilia i Krzysztof Witkowscy |
---|---|
Waga/ objętość | 230 g |
Termin ważności | 1 miesiąc |
Skład | mleko kozie 98%, sól 2%, podpuszczka mikrobiologiczna |
Alergeny | mleko kozie |
Sposób przygotowania | doskonała przystawka, Idealny na przekąski do kanapek i sałatek |
Sposób przechowywania | Przechowywać w lodówce |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.