BIO mąka Kazimierza pszenna graham typ 1850 (1 kg) – EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski
7,00 zł
Mąka wytworzona z ziaren pszenicy zwyczajnej zmielonych na żarnach. Bogatsza w substancje mineralne od mąki pszennej typu 750, a zarazem cięższa i ciemniejsza od niej. Wyprodukowana w rodzinnym gospodarstwie ekologicznym w powiecie nakielskim – posiada certyfikat.
Informacje dodatkowe
Producent/Dostawca | EKO-MŁYN Kazimierz Jachymski Dziewierzewo 61, 89-240 Kcynia |
---|---|
Masa/objętość | 1 kg |
Termin ważności | 6 miesięcy |
Składniki | mąka pszenna graham (gluten) |
Warunki przechowywania | Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. |
Sposób przygotowania/użycia | Mąka może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami., Mąka pszenna typu 1850 znaduje zastosowanie głównie do wypieku pełnoziarnistego pieczywa oraz wyrobu naleśników, makaronów, gofrów i muffinów. |
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.